View web version of this email
 

 

 Verlaag die Energie-Index!

 

 

Geachte ,

Op regelmatige basis informeren wij marktpartijen zoals u over diverse thema's binnen de nieuwbouw- en renovatiemarkt die voor u én voor ons van belang zijn om tot de grote verduurzamingsslag te komen waar we voor staan.

 

ATAG Verwarming wil graag, samen met u, als kennispartner verder praten en -waar mogelijk- komen tot een gedegen advies/oplossing. Ofwel, u begeleiden in het invulling geven aan het kwalitatief verbeteren van het woningbestand. Dit keer brengen wij graag onderstaand thema onder uw aandacht:

 
 
 

Energie-Index reductie behalen dankzij vervanging cv-ketel.

 

Misschien bekend, maar misschien ook niet; wij helpen u graag op weg met een aantal stappen bij het invullen van de EPA-W beslissingsondersteunende vastgoedsoftware.


Wij nemen een ATAG CW3 toestel en geven een invulvoorbeeld voor de software van Vabi (voor het berekenen van de Energie-Index) en de BCRG website (voor de gecontroleerde en goedgekeurde kwaliteitsverklaringen van de toegepaste producten).


Ziet u door de bomen het bos nog?
Wij helpen u op weg door aan te geven welke verklaringen op welke plek in de Vabi software dienen te worden ingevuld aan de hand van de gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Deze verklaringen met bijbehorende benodigde coderingen zijn te vinden op de website BCRG.nl.

 

In het voorbeeld passen wij een ATAG toestel A203EC toe en laten zien hoe binnen de vastgoedsoftware Vabi tot een nieuwe Energie-Index te komen voor de door u ingelezen woning.

 

In dit voorbeeld passeren 3 gecontroleerde kwaliteitsverklaringen voor ATAG producten de revue: 

  1. Kwaliteitsverklaring Ruimteverwarming;
  2. Kwaliteitsverklaring Hulpenergie verwarming;
  3. Kwaliteitsverklaring Tapwater.

 

Klik op de button hieronder voor het invulvoorbeeld en ervaar hoe, d.m.v. alleen al het vervangen een cv-ketel, een Energie-Index reductie behaald kan worden.

 
 

Bij een vervanging van cv-ketels loont een vergelijking!

Waarom niet de best presterende cv-ketel op de Energie-Index meenemen bij vervanging? De Energie-Index is, zoals u mogelijk weet, gekoppeld aan het WoningWaarderingsStelsel (WWS) die op haar beurt de waarde van (uw) vastgoed bepaalt. ATAG cv-ketels zijn bovendien uitermate geschikt voor een combinatie met een hybride warmtepomp.

 

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bel- en/of bezoekafspraak. Klik daartoe op onderstaande button.

 

Met vriendelijke groet,

ATAG Verwarming Nederland BV

 

Team Business Development & Sales Engineering

 
 

 

 Volg ATAG Verwarming Nederland BV op Linkedin!


 

Elke week plaatsen we een interessant (nieuws)item, video of artikel. Klik op onderstaand logo om naar ons bedrijfsprofiel te gaan en klik op de bedrijfspagina zelf op 'Volgen' (witte button rechts van ons logo). 

 

 Handige links

 


ISDE subsidie
Goed om te weten: indien een cv-ketel gecombineerd wordt met een zonneboiler(combi),

komt deze in aanmerking voor de ISDE subsidie. Het budget voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) in 2018 is € 100 miljoen.

STEP-regeling
Stimuleringsregeling energieprestatie huursector


Fonds Energiebesparing Huursector (FEH)

Naar de hoogste EI-verlaging;

op verzoek maakt ATAG voor u een vergelijking tussen de scores van diverse merken cv-ketels (CW3, CW4 of CW5).

EOP.nu
Energie Optimaal Plan

Behaal een hoger tapwaterrendement
Bij het invulling geven aan stap 3 van de Trias Energetica bieden de cv-ketels van ATAG met hun innovatieve Economizer-technologie (warmteterugwinning vanuit rookgassen) een oplossing waar u wellicht niet één-twee-drie aan denkt. De Economizer zorgt voor een nog hoger tapwaterrendement én een nog lager gasverbruik.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

ATAG Verwarming Nederland B.V.
Galileïstraat 27, 7130 PE Lichtenvoorde
Tel. 0544-391 777
BIM Bibliotheek

©2017 www.atagverwarming.nl / www.atag-one.com / www.atagzon.nl

 
 
Subscription Center:   Unsubscribe