View web version of this email
 
 

Geachte ,


 

In de vorige nieuwsbrief hebben we gesproken over het invulling geven aan stap 3 van de Trias Energetica. Met de innovatieve EC-technologie bieden de cv-ketels van ATAG een oplossing waar u wellicht niet één-twee-drie aan denkt. 

In deze nieuwsbrief tonen we u graag een voorbeeld van een toepassing van ATAG ALEC (ATAG Low Energy Concept); een duurzame energie-oplossing die nog een stap verder gaat. Het ATAG Low Energy Concept is een koppeling van een HR cv-ketel met een zonneboiler en zonnecollectoren. Het hybride systeem gebruikt zonne-energie voor verwarming én warm tapwater.

 

Dankzij het energie-opslagvat (opslag van zonnewarmte en restwarmte CV) kan dit systeem kleine vermogens (vanaf 500W) afgeven aan het afgiftesysteem, zonder concessies te doen aan het comfort in de woning.

 

ALEC: ATAG Low Energy Concept

 
 

Hoe werkt ATAG Low
Energy Concept?

 

De volgende stap in duurzaamheid: een hybride cv-ketel gebruikt
zonne-energie voor
verwarming én warm tapwater

 
 
 

Toepassing
ATAG ALEC

 

In 7 passiefwoningen in Den Ham,
in samenwerking met
woningcorporatie Mijande,
Weerselo (Built4U)

 
 
 
 

Samen invulling geven aan het opwaarderen van uw woningbestand?
ATAG Verwarming wil graag samen met u als kennispartner verder praten en -waar mogelijk- invulling geven aan het kwalitatief verbeteren van uw woningbestand. De hierboven genoemde aspecten kunnen daarbij als gespreksonderwerp dienen.

 
 
 

 

Handige links

 

 

Klik op onderstaande banner en vraag uw gratis toegangskaarten voor de beurs Building Holland 2017 aan. Deze vindt plaats van 11-13 april in de RAI Amsterdam. Wij ontmoeten u graag op onze stand: 10.039B

 
 

 

ATAG Verwarming Nederland B.V.
Galileistraat 27, 7130 PE Lichtenvoorde
Tel. 0544-391 777
©2017 www.atagverwarming.nl

 
 
 
Subscription Center:   Unsubscribe